Στον τομέα των κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1998.

Μέχρι το 2009, οι σχετικές δραστηριότητές μας κάλυπταν τους τομείς της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών ανθοδιακόσμησης, της χονδρικής και λιανικής πώλησης προσκλητηρίων, μπομπονιέρων και προσωποποιημένων  δώρων, καθώς  και της ενοικίασης επιλεγμένων αντικειμένων/αξεσουάρ διακόσμησης..

Το 2009, με την εμπειρία που αποκτήσαμε στον ενδιάμεσο χρόνο και διαπιστώνοντας το σχετικό κενό που υπήρχε στην αγορά, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία του εκθεσιακού μας χώρου, με στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη εκδηλώσεων, όχι σαν αμειβόμενοι event planners/σύμβουλοι που παρέχουν τις υπηρεσίες τους μέσω υπεργολάβων, αλλά με δικά μας προϊόντα και υπηρεσίες, με την υποστήριξη μιας ομάδας επιλεγμένων αποκλειστικών συνεργατών.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχουμε διεκπεραιώσει με απόλυτη επιτυχία τις επί μέρους συμβατικές υποχρεώσεις που αναλάβαμε σε περισσότερες από 200 κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, έναν σημαντικό αριθμό  από τις οποίες αναλάβαμε και διεκπεραιώσαμε εξ ολοκλήρου.

Λειτουργούμε πάντα βάσει του προϋπολογισμού που μας προκαθορίζουν οι πελάτες μας, ανάλογα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα επιλέξουν από εμάς. Η επιλογή προϊόντων και υπηρεσιών προκύπτει μέσω της παρουσίασης δειγμάτων της δουλειάς μας σε διαδοχικά προσωπικά ραντεβού, ή/και μέσω επικοινωνίας με emails, ώστε να προσδιοριστεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια το τμήμα της εκδήλωσης που θα ανατεθεί σε εμάς. Οι αντίστοιχες κοστολογήσεις μας καλύπτουν μια άριστη σχέση ποιότητας/τιμής και διαμορφώνονται βάσει κλιμακωτών εκπτώσεων, ανάλογα με το “πακέτο” προϊόντων και υπηρεσιών που θα επιλέξουν από εμάς οι πελάτες μας.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι πάντα άψογη και, εφόσον μας αναθέσουν εξ ολοκλήρου την εκδήλωσή τους, η οργάνωση, ο συντονισμός και η επίβλεψη της εκδήλωσης καλύπτεται από εμάς δωρεάν.

Αναλαμβάνουμε οποιασδήποτε μορφής εκδήλωση εντός Ελλάδας, αλλά και εκτός, μέσω επιλεγμένων συνεργατών/event organizers που διαθέτουμε στο εξωτερικό.