Για τις περιπτώσεις που θα θέλατε να προσφέρετε κάποιο αναμνηστικό δώρο στους προσκεκλημένους της εκδήλωσης σας, η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει διάφορες εναλλακτικές λύσεις, ανάλογα με τον τύπο της εκδήλωσης και το διαθέσιμο budget σας.

Σε πολλές περιπτώσεις, σκόπιμο θα είναι να συνοδεύσετε το δώρο σας και με μια κάρτα, με την οποία θα ευχαριστείτε τους προσκεκλημένους σας για την προσέλευση τους στην εκδήλωση σας.

Ειδικότερα, για τις εκδηλώσεις του γάμου και της βάπτισης, η εταιρεία μας έχει να σας προτείνει και πολλές πρωτότυπες λύσεις δώρων, τα οποία θα μπορούσατε να προσφέρετε στους κουμπάρους σας.

Επίσης, για γαμήλιες εκδηλώσεις, η εταιρεία μας έχει να σας παρουσιάσει μια πολύ χαριτωμένη σειρά «έξυπνων» δώρων, τα οποία θα μπορούσαν να προσφερθούν και να εκπλήξουν ευχάριστα το μελλόνυμφο ζευγάρι.

Τέλος, για τις περιπτώσεις επαγγελματικών ή άλλης μορφής εκδηλώσεων, αλλά και για την εξυπηρέτηση των προσωπικών ή επαγγελματικών δημοσίων σχέσεων σας, η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την κατασκευή και εκ μέρους σας αποστολή  «προσωποποιημένων» δώρων σε διάφορες περιστάσεις, όπως π.χ. σε γέννηση, γενέθλια, ονομαστική εορτή, Χριστούγεννα, κλπ., κατόπιν  παραγγελίας και σύμφωνα με τις υποδείξεις σας.

ΑΠΟ ΚΑΤΩ: 2ΦΩΤΟ/ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ:

Δώρα Εκδηλώσεων

Επαγγελματικά και Προσωπικά Δώρα

Που ανοίγουν 2 αντίστοιχες κατηγορίες με πολλές φωτό.