Αναζητάτε χώρο για την εκδήλωση σας στα πλαίσια των οικονομικών σας δυνατοτήτων;

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να βρούμε σε συνεργασία τη λύση σε αυτό το τόσο σημαντικό για εσάς θέμα.

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα εκτενές αρχείο πληροφοριών για σχεδόν όλους τους χώρους εκδηλώσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπως και για δημοφιλείς χώρους σε διάφορους εκτός Αττικής προορισμούς. Oι επιλογές που μπορούμε να σας προσφέρουμε κυμαίνονται από ιδιόκτητες βίλες με εκκλησάκι και πισίνα, έως μικρές οικονομικές ταβέρνες.

Στην αναζήτησή μας, θα χρειαστούμε τη συνεργασία σας, για να μας διαθέσετε μερικά πολύ βασικά πληροφοριακά στοιχεία όπως:

α)Επιθυμητή ημερομηνία-στόχος πραγματοποίησης της εκδήλωσής σας και πιθανές εναλλακτικές ημερομηνίες, εφόσον υπάρχουν.

β)Επιθυμητή περιοχή πραγματοποίησης της εκδήλωσης.

γ)Κατά προσέγγιση, αριθμός προσκεκλημένων σας και οικονομικό σας budget, για κάλυψη των εξόδων του χώρου και του μενού της δεξίωσής σας.

δ)Χαρακτηριστικά και παροχές που θα θέλατε να διαθέτει ο χώρος (π.χ. κτήμα με εκκλησάκι, συστεγαζόμενος κλειστός χώρος για περίπτωση κακοκαιρίας, τέντες, σκέπαστρα και θερμάστρες, περιβάλλον χώρος με πισίνα, διαθεσιμότητα παρκαδόρων κλπ.)

ε)Διάφορα πρόσθετα στοιχεία, σε περίπτωση που θέλετε να φιλοξενήσετε ή/και να ψυχαγωγήσετε ορισμένους προσκεκλημένους σας.

Με βάση τα στοιχεία αυτά, θα επικοινωνήσουμε και θα διαπραγματευτούμε με διάφορους εναλλακτικούς χώρους και θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερες δυνατές λύσεις που θα ανταποκρίνονται στα δεδομένα της έρευνας που μας αναθέσατε. Στη συνέχεια, θα μεθοδεύσουμε την επίσκεψή σας στους χώρους αυτούς, ώστε να επιλέξετε τον τελικό χώρο που καλύπτει στο μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις σας.

Για εκδηλώσεις όπως ο γάμος και η βάπτιση, μπορούμε επίσης να σας υποδείξουμε και διάφορους Ιερούς Ναούς, όπου μπορούν να τελεσθούν τα αντίστοιχα Μυστήρια, με δυνατότητες επιλογής από μεγάλες κεντρικές εκκλησίες έως μικρά απόμερα ξωκλήσια.

ΑΠΟ ΚΑΤΩ: ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ