Στον εκθεσιακό μας χώρο, θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα ειδών βάπτισης επώνυμων Ελλήνων σχεδιαστών και κατασκευαστών, σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές. Στις προτεινόμενες επιλογές μας συμπεριλαμβάνονται είδη ένδυσης και περιποίησης, λαμπάδες, κουτιά, τσάντες και διάφορα άλλα συμπληρωματικά προϊόντα, καθώς και ποδιές για τους υποψήφιους νονούς.

Και βέβαια, εάν αναζητάτε ένα ιδιόμορφο σετ ρούχων βάπτισης, που δεν ανταποκρίνεται σε έτοιμες προδιαγραφές, μπορούμε να το ράψουμε αποκλειστικά για εσάς, στο σχέδιο που θα μας υποδείξετε, σε μια ιδιαίτερα προσιτή συνολική τιμή.

Όλα μας τα είδη μπορούμε να τα συνδυάσουμε, ανάλογα με τις επιθυμίες σας, με διάφορα άλλα από τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, θεματικά σχέδια, λουλούδια, μπαλόνια, κεράσματα, κλπ), ολοκληρώνοντας το θέμα που θα θέλατε να παρουσιάσετε.

Κατά καιρούς, στις εκάστοτε προσφορές μας, συμπεριλαμβάνεται και η προσφορά μας με τίτλο «πακέτο νονών», η οποία αφορά διάφορα πλήρη σετ βαπτιστικών που διατίθενται από το DEPO μας σε τιμές κάτω του κόστους τους.

Βαπτιστικά για Κοριτσάκια

Βαπτιστικά για Αγοράκια