Στον εκθεσιακό μας χώρο θα σας παρουσιάσουμε όλες τις λύσεις που καλύπτουν με ενιαίο ύφος τη διακόσμηση οποιασδήποτε εκδήλωσης σας.

Καθοριστικοί παράγοντες για την επιλογή του κατάλληλου σχήματος διακόσμησης είναι οι εξής:
α)Χρονική περίοδος που θα διεξαχθεί η εκδήλωση

β)Χώρος ή χώροι διεξαγωγής της

γ)Χρώματα που θα θέλατε να χρησιμοποιηθούν στο σχήμα διακόσμησης  που θα παρουσιάσετε

δ)Θεματικό concept προς παρουσίαση, εφόσον έχετε επιλέξει κάποιο της αρεσκείας σας

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει χρώματα ή/και θεματικό concept, σκόπιμο είναι να παρουσιάζονται  αυτά, όχι μόνο στο προς επιλογή σχήμα διακόσμησης, αλλά και σε άλλους  επί μέρους τομείς της εκδήλωσης , όπως π.χ. στα προσκλητήρια, στις μπομπονιέρες ή/και στα πιθανά δώρα που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η επιλογή του σχήματος διακόσμησης και η εναρμόνιση του με διάφορους επί μέρους τομείς όπως οι πιο πάνω, θα αποβεί καθοριστική για την επιτυχημένη έκβαση της  εκδήλωσης  και για τις εντυπώσεις που θα προκαλέσετε στους προσκεκλημένους σας. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που αποφασίσατε να συνεργαστείτε μαζί μας σε αυτόν τον τομέα, θα πρέπει να είσαστε διατεθειμένοι  να σας “ταλαιπωρήσουμε” λίγο, παρουσιάζοντας σας, σε προσωπικά ραντεβού ή/και μέσω της ανταλλαγής emails, διάφορα δείγματα των προτάσεων μας, ώστε να προσδιοριστεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια το σχήμα διακόσμησης που τελικά θα επιλεχθεί.

Οι κατηγορίες αντικειμένων που μπορούμε να σας προσφέρουμε για τη διακόσμηση της εκδήλωσης σας παρουσιάζονται πιο κάτω:

ΑΠΟ ΚΑΤΩ 3 ΦΩΤΟ/ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ:
1.Λουλούδια
2.Μπαλόνια
3.Αντικείμενα και Αξεσουάρ Διακόσμησης

ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ 1-3:

ΣΤΟ 1:
Στον τομέα της ανθοδιακόσμησης εκδηλώσεων, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1998, έχοντας αποκτήσει πλέον μια ιδιαίτερα πλούσια και εξειδικευμένη εμπειρία.

Λουλούδια και συνοδευτικά φυτά είναι το πρωτεύον στοιχείο διακόσμησης οποιασδήποτε εκδήλωσης.

Σε ένα θρησκευτικό γάμο, είναι αυτά που θα στολίσουν τους χώρους της εκκλησίας και της δεξίωσης, το γαμήλιο αυτοκίνητο και τις λαμπάδες, ενώ, βέβαια, με αυτά θα κατασκευαστούν το μπουκέτο και η κουάφ της νύφης, οι μπουτονιέρες του γαμπρού, των κουμπάρων και συνοδών, καθώς και τα μπουκέτα ή τα στεφάνια μαλλιών των παρανύμφων.

Αντίστοιχα σε μια βάπτιση,  με αυτά θα στολιστούν η κολυμπήθρα , η εκκλησία εξωτερικά και εσωτερικά, καθώς και οι διάφοροι χώροι της δεξίωσης.

Σε ένα πολιτικό γάμο, αυτά θα στολίσουν το γαμήλιο αυτοκίνητο, διάφορα σημεία του Δημοτικού χώρου και της δεξίωσης που ενδεχομένως θα ακολουθήσει, ενώ με αυτά θα κατασκευαστούν το μπουκέτο της νύφης και η μπουτονιέρα του γαμπρού.

Σε ένα party, με αυτά θα διακοσμηθούν διάφορα σημεία του χώρου, το bar, οι μπουφέδες, όπως ενδεχομένως και τα lounges, τα stool tables και τα τραπέζια των καλεσμένων.

Τέλος, σε μια επαγγελματική εκδήλωση, αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν διάφορους  εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα αναλόγια και τραπέζια ομιλητών και ακροατών, καθώς και διάφορα σημεία της δεξίωσης που ενδεχομένως θα ακολουθήσει.

ΑΠΟ ΚΑΤΩ: 4ΦΩΤΟ/ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ:

Λουλούδια Γάμου
Λουλούδια Βάπτισης
Λουλούδια Parties
Λουλούδια Επαγγελματικών Εκδηλώσεων
που ανοίγουν 4 αντίστοιχες κατηγορίες φωτογραφιών

ΣΤΟ 2:
Ιδιαίτερο τόνο στη διακόσμηση μιας εκδήλωσης δίνουν τα μπαλόνια.

Σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως ο γάμος και η βάπτιση, τα μπαλόνια χρησιμοποιούνται σαν συμπληρωματικό στοιχείο διακόσμησης, μαζί με λουλούδια, φυτά και διάφορα αντικείμενα και διακοσμητικά αξεσουάρ.

Υπάρχουν όμως και εκδηλώσεις, στις οποίες τα μπαλόνια είναι το κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο, όπως π.χ. τα παιδικά parties, οι επαγγελματικές πρεμιέρες, τα εγκαίνια επιχειρήσεων κλπ.

Η εταιρεία μας είναι άκρως εξειδικευμένη στον τομέα της διακόσμησης με μπαλόνια, έχοντας να σας προτείνει μια μεγάλη γκάμα εναλλακτικών και οικονομικά προσιτών λύσεων, οι οποίες θα εκπλήξουν τους προσκεκλημένους σας με την πρωτοτυπία και την ιδιαιτερότητα τους.

ΑΠΟ ΚΑΤΩ: 4 φωτό/κουμπιά με τίτλους:

Μπαλόνια Γάμου

Μπαλόνια Βάπτισης

Μπαλόνια Parties

Μπαλόνια Επαγγελματικών Εκδηλώσεων

Που ανοίγουν 4 αντίστοιχες κατηγορίες φωτογραφιών

ΣΤΟ 3:

Τα διάφορα αντικείμενα και αξεσουάρ διακόσμησης είναι αυτά που, πολλές φορές, θα “κλέψουν” τις εντυπώσεις των προσκεκλημένων της εκδήλωσης σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια πολλή μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών στοιχείων του τύπου αυτού, ορισμένα εκ των οποίων κατ’ αποκλειστικότητα, όπως  π.χ. τα αξεσουάρ “Νύφη και Γαμπρός”, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση γαμήλιων αυτοκινήτων.

Πολλά από τα διακοσμητικά αντικείμενα και αξεσουάρ της εταιρείας μας, διατίθενται προς αγορά ή ενοικίαση, όπως θα διαπιστώσετε επισκεπτόμενοι τις ενότητες “SHOP” και “ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ”  στην παρούσα ιστοσελίδα μας.

ΑΠΟ ΚΑΤΩ:

Η φωτό Νύφη και Γαμπρός με κουμπί (σε διαφάνεια??) και τίτλο :

Αντικείμενα και Αξεσουάρ Διακόσμησης

που ανοίγει πολλές φωτογραφίες