Και στους 3 αυτούς τομείς, η εταιρεία μας μπορεί να σας διαθέσει ιδιαίτερα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι είναι σε θέση να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο σε οποιαδήποτε απαίτηση σας.

Μουσική & Ήχος:
Για την μουσική και ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης σας, η εταιρεία μας μπορεί να σας διαθέσει έμπειρους DJs, με ή χωρίς εξοπλισμό, οι οποίοι, σε συνεργασία μαζί σας, θα διαμορφώσουν το ύφος και την αλληλουχία της μουσικής που θα θέλατε να επικρατήσει κατά τη διάρκειά της. Η εταιρεία μας μπορεί να σας διαθέσει ακόμα σολίστες μουσικούς (σαξοφωνίστες, βιολιστές, λυράρηδες, κλπ.), μικρές ορχήστρες μουσικών (ντουέτα, τρία, κουαρτέτα, κλπ.), καθώς και πολυμελείς μπάντες μουσικών, οι οποίοι θα χρωματίσουν με ιδιαίτερο τρόπο διάφορα σημεία της εκδήλωσης σας.
Επίσης, για τις περιπτώσεις γάμων και βαπτίσεων, η εταιρεία μας μπορεί να σας υποστηρίξει στο σκέλος της ηχητικής κάλυψης του μυστηρίου, μέσω της διάθεσης εκκλησιαστικής χορωδίας, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας.

Φως – Εικόνα:
Η χρησιμοποίηση των καταλλήλων μηχανημάτων φωτισμού και προβολής εικόνων, σε συνδυασμό με διάφορες διακοσμητικές παρεμβάσεις, μπορούν να προσδώσουν στην εκδήλωση σας το ύφος και την ατμόσφαιρα που θα θέλατε να επικρατεί.

Από τον ιδιωτικό σας χώρο μέχρι τον οποιοδήποτε τρίτο χώρο που θα επιλέξετε για την πραγματοποίηση της κοινωνικής ή επαγγελματικής σας εκδήλωσης, εξειδικευμένοι τεχνικοί-συνεργάτες της εταιρείας μας, σε συνεργασία πάντοτε με εσάς, θα μεταμορφώσουν το χώρο στο σκηνικό που θέλετε να παρουσιάσετε.

AΠΟ ΚΑΤΩ 6-9 ΦΩΤΟ