Στα δειγματολόγια μας συμπεριλαμβάνονται οι συλλογές των 4 μεγαλύτερων Ελληνικών εκδοτικών οίκων έτοιμων  προσκλητηρίων, καθώς και μια δική μας σειρά exclusive προσκλητηρίων, ειδικά σχεδιασμένων από το γραφιστικό τμήμα της εταιρείας μας για αποκλειστική διάθεση προς τους πελάτες μας.

Όλα τα προσκλητήριά μας μπορούν να υποστούν οποιεσδήποτε τροποποιήσεις όσον αφορά το κείμενο, τη γλώσσα, τους χρωματισμούς, την μορφή εκτύπωσης (απλή, ανάγλυφη, βαθυτυπία, χρυσοτυπία, ασημοτυπία, glitter, κλπ), καθώς και το μέγεθος ή τον τύπο του χρησιμοποιημένου χαρτιού και φακέλου, ώστε να έχουν την τελική εμφάνιση που επιθυμείτε.

Για τις περιπτώσεις που θα θέλατε να δώσετε θεματικό προσανατολισμό στην εκδήλωση σας, το θέμα του προσκλητηρίου σας μπορεί να αποτυπωθεί και σε πολλά άλλα αντικείμενα της εκδήλωσης, όπως βιβλία ευχών/εντυπώσεων καλεσμένων  σας, κουτιά δώρων και μπομπονιέρων, χωνιά και κουτιά κερασμάτων, σουβέρ και σουπλά, μαγνητάκια, στυλό, μενταγιόν και κονκάρδες, ετικέτες κρασιών και δαχτυλίδια πετσετών, ή ακόμα και σε ταμπέλες αρίθμησης τραπεζιών και σε ευχαριστήριες κάρτες της δεξίωσης σας.

Επίσης, σε συνεργασία μαζί σας, μπορούμε να σχεδιάσουμε με τους γραφίστες μας το αποκλειστικά δικό σας προσκλητήριο, όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Εκτυπωμένο σε διάφορα υλικά (πάπυρο, ύφασμα, μουσαμά, ξύλο κλπ.), ακόμα και σε σοκολάτα ή σε ειδικό φουσκωτό μπαλόνι!!

Σε περιπτώσεις επαγγελματικών εκδηλώσεων, το προσκλητήριο σας μπορεί να συνοδεύεται και από άλλο έντυπο υλικό, όπως π.χ. πρόγραμμα εκδήλωσης, διαφημιστικά έντυπα κλπ.

Αν το επιθυμείτε, το προσκλητήριό σας μπορεί να εκτυπωθεί σε στίκ, σαν συναρμολογούμενο παζλ, σαν μικρό δίπτυχο βιβλίο με κείμενα, σχέδια, φωτογραφίες, κλπ., ή ακόμα και να περιέχεται σε κάποιο μικρό δώρο (π.χ. σε κορνίζα στη θέση φωτογραφίας, ή σαν τυλιγμένο μήνυμα σε μπουκάλι), το οποίο θα εκπλήξει ευχάριστα τους προσκεκλημένους σας.

Σε πολλές περιπτώσεις και προς διευκόλυνση των καλεσμένων σας, το προσκλητήριο σας μπορεί να συνοδεύεται από ένθετο χάρτη, ο οποίος θα τους καθοδηγήσει στο χώρο ή στους χώρους της εκδήλωσης σας.

Κατά καιρούς, θα βρείτε στις προσφορές μας διάφορα προσκλητήρια, τα οποία προσφέρονται σε ειδική τιμή, κάτω του κόστους τους.

 

Προσκλητήρια Γάμου

Προσκλητήρια Βάπτισης

Προσκλητήρια Γάμου – Βάπτισης

Προσκλητήρια Parties

Προσκλητήρια Επαγγελματικών Εκδηλώσεων