Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές μια μεγάλη συλλογή προϊόντων που υπάγονται στις 3 αυτές κατηγορίες, τα οποία συνήθως προσφέρονται ως δώρο προς το μελλόνυμφο ζευγάρι από τους κουμπάρους τους.

Τα στέφανα μας είναι όλα χειροποίητα και διατίθενται σε δύο τύπους:

α) Μεταλλικά, ασημένια ή επάργυρα

β) Διαφόρων τύπων, σε ύφος vintage, κατασκευασμένα από ανάμικτα υλικά, όπως πορσελάνη, δέρμα, ξύλο, σύρμα, ύφασμα, σχοινί, κορδόνι, πέρλες, κοχύλια κλπ. Επίσης, κατόπιν παραγγελίας, τα στέφανα μας μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιαδήποτε σχέδιο μας ζητήσετε, ακόμη και από σκέτα φρέσκα ή αποξηραμένα λουλούδια.

Τα γαμήλια σκεύη μας προσφέρονται σε σετ, (δίσκος, καράφα, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας), τα οποία συνήθως επιλέγονται να ταιριάζουν με τα στέφανα του μελλόνυμφου ζευγαριού.

Οι δίσκοι μας είναι διαφόρων τύπων: Μεταλλικοί, Ιnox της καλύτερης ποιότητας, επάργυροι ή επιχρυσωμένοι, γυάλινοι, κεραμικοί, συνθετικοί, ξύλινοι, παλαιωμένοι τύπου vintage ή ρετρό και μπορούν να διακοσμηθούν, κατόπιν παραγγελίας, με οποιοδήποτε πρόσθετο στοιχείο μας ζητήσετε.

Oι καράφες και τα ποτήρια μας είναι κυρίως κρυστάλλινα από κρύσταλλο Βοημίας, αλλά κατόπιν παραγγελίας μπορούν να κατασκευαστούν και από άλλα υλικά, όπως μέταλλο, πηλό ή γυαλί, με δυνατότητα πρόσθετης διακόσμησης τους με σχέδια decoupage ή με vintage στοιχεία, όπως δαντέλλα, σχοινί, κορδόνι, πέρλες, κοχύλια, αποξηραμένα ή φρέσκα λουλούδια κλπ.

Τέλος, κατόπιν παραγγελίας, όλα τα γαμήλια σκεύη μας μπορούν να χαραχθούν με οποιοδήποτε σχέδιο μας ζητήσετε, καθώς και με τα αρχικά σας ή τα ονόματα σας και την ημερομηνία του γάμου σας.

Οι γαμήλιες λαμπάδες μας κατασκευάζονται από παραφίνη της καλύτερης ποιότητας σε διάφορα σχέδια και χρώματα και προσφέρονται σκέτες ή διακοσμημένες σε 2 εναλλακτικούς τύπους:

α) Επιδαπέδιες λαμπάδες ύψους 140-150cm, μασίφ ή κούφιες, οι οποίες τοποθετούνται απευθείας στο δάπεδο.

β) Μασίφ ή κούφιες λαμπάδες μικρού ύψους 20-40cm, (μισόκερα), τοποθετημένες επάνω σε ψηλές βάσεις δαπέδου διαφόρων τύπων, οι οποίες μπορεί να έχουν την μορφή ανθοστήλης, κηροπηγίου, φωτιστικού ή άλλου διακοσμητικού αντικειμένου.

Οι γαμήλιες λαμπάδες μας μπορεί να στολιστούν με λουλούδια, υφάσματα και άλλα διακοσμητικά αξεσουάρ, ανάλογα με το ύφος διακόσμησης που έχετε επιλέξει για το γάμο σας.

Στέφανα & Γαμήλια Σκεύη

Λαμπάδες Γάμου